Ректор Львівської політехніки обговорив перспективи співпраці з Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Узбекистан

Наталія Павлишин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан

У Львівській політехніці 18 червня відбулася зустріч ректора університету Юрія Бобала, проректорки з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Наталії Чухрай і керівниці Центру міжнародної освіти нашого університету Наталії Гоц із Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Узбекистан Алішером Курмановим.

У межах зустрічі обговорили шляхи налагодження співпраці Львівської політехніки зі закладами вищої освіти Узбекистану, зокрема з одним найстаріших вишів цієї країни ― Самарканським державним університетом. Йшлося передовсім про академічну мобільність студентів і науково-педагогічних працівників. Також обговорювали можливість запровадження системи подвійних дипломів.

Окрім цього посол Алішер Курманов поділився дальшими планами щодо розвитку вищої освіти в Узбекистані, шляхом відкриття філій престижних університетів, серед яких і Львівська політехніка.

Проректорка Наталія Чухрай наголосила на низці можливостей для здобуття вищої освіти у Політехніці для іноземних студентів і запропонувала провести робочі онлайн-зустрічі з очільниками закладів вищої освіти Узбекистану, щоб детальніше обговорити можливості співробітництва.

Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан Фото із зустрічі з Послом Республіки Узбекистан