«R&D та молодіжне підприємництво» – спільний проєкт стартап-школи Університету і партнерів

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

«R&D та молодіжне підприємництво» – спільний проєкт Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» і партнерів у напрямі розвитку молодіжного підприємництва та інноваційного дослідження і розвитку в українських вишах, адже молодь може змінити світ, створивши інноваційні рішення сьогодення і майбутнього.

  • R&D для представників українських закладів освіти – курс, який сприяє розвитку плідної співпраці між академічними та бізнес-середовищами з метою синергії інноваційного розвитку і сталого економічного зростання.
    Реєстрація
  • «Молодіжне підприємництво» для студентів та молодих підприємців – курс, який розвине підприємницький потенціал серед молоді.
    Реєстрація

Крайній термін реєстрації – 8 жовтня 2023 року.

Після завершення онлайн-навчання учасники отримають сертифікати. Також відбудеться конкурс стартапів із призовим фондом понад 100 000 гривень у вигляді грошових сертифікатів на придбання товарів в одному з найбільших в Україні супермаркетів електроніки.

Дізнавайтесь деталі на сайті проєкту й долучайтесь до команди вже сьогодні. Кількість місць обмежена, тому не втрачайте можливість створити інноваційний проєкт із командою експертів та менторів. Спільними кроками – до інноваційних ідей та молодіжних проєктів!

Підготовка та проведення тренінгів стали можливими завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках Проєкту «Економічна підтримка України».

Приєднані файли