Уповільнивши шалений темп життя, в тиші, поруч зі своїми найріднішими, маємо нагоду глибше пережити Христове Воскресіння

Юрій БОБАЛО, ректор Львівської політехніки
логотип
Уповільнивши шалений темп життя, в тиші, поруч зі своїми найріднішими, маємо нагоду глибше пережити Христове воскресіння. По-новому переосмислити значимість традицій і правдивої віри в нашому житті.

Дорогі політехніки!

Цього року, уповільнивши шалений темп життя, в тиші, поруч зі своїми найріднішими, маємо нагоду глибше пережити Христове Воскресіння. По-новому переосмислити значимість традицій і правдивої віри в нашому житті.

Та незмінними залишаються надія і впевненість у перемозі любові над злом. «Не бійтеся!» ― слова, з якими Ісус неодноразово звертався до Своїх учнів ― сьогодні для нас звучать по-особливому, адже, як ніколи раніше, потребуємо цієї підтримки.

Наша фізична самоізоляція не дає права відмежовуватися від переживань і болю ближніх. Поруч із нами є чимало тих, для кого цей Великдень, як сказав Папа Франциск, буде часом самотності й тривоги. Тому сьогодні маємо глибше відчути потребу тих, хто опинився в скруті й підтримати їх.

Ми маємо чимало традицій, пов’язаних із Великоднем: з року в рік зустрічаємося у Світлий тиждень, вітаємо один одного, спільно радіємо Христовому Воскресінню… Цю радість ніхто й ніщо не здатен зупинити! Тож, незважаючи на деякі обмеження, ми не зупинимося в своїх щиросердечних вітаннях і поділимося світлою звісткою найвеличнішого свята.

Нехай у Ваших родинах ніколи не бракне любові, хай Ваші домівки будуть наповнені щастям, радістю й достатком. Нехай воскреслий Христос благословить нашу країну миром і процвітанням!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!