Привітання ректора Львівської політехніки з Різдвом Христовим та Новим роком

Ректор Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Дорогі політехніки!

Зібравшись у родинному колі в час Різдвяних свят, згадаймо тих, завдяки кому ми зустрічаємо це Різдво та Новий рік, — захисників, волонтерів і всіх, хто навіть у найскладніші моменти не опускає рук, а продовжує боротьбу.

Рік, що минає, був сповнений нових випробувань і став ще одним іспитом на нашу міцність та згуртованість. І водночас це був рік, який допоміг нам зрозуміти, що є справжньою й найбільшою цінністю.

Мабуть, немає родини, з якої хтось не воює на фронті. У нашій політехнічній родині сотні воїнів — працівники, студенти, випускники. І ми вболіваємо за кожного з них, співпереживаємо з їхніми рідними, скорбимо, коли герої гинуть, щоразу забираючи зі собою частинку наших сердець.

Різдво відкриває нам велич життя через народження Ісуса Христа, безмірну глибину любові, адже Бог стає людиною, щоб одного дня врятувати людство. Проживімо це знакове свято з особливим трепетом!

Бажаю, щоб у Ваші домівки завітала радісна переможна коляда! Хай прийдешній рік подарує нам мир і спокій, нові можливості для розвитку та зростання, а весь наш народ об’єднається у спільному прагненні — будувати сильну державу і щасливе майбутнє для дітей та онуків!

Христос рождається!