Привітання ректора Львівської політехніки з нагоди Дня працівника освіти

Юрій Бобало, ректор Львівської політехніки
Фасад головного корпусу Львівської політехніки

Дорогі політехніки!

Перед нами ― важливе завдання: ми повинні зробити все, аби студенти, які прийшли здобувати освіту в Львівській політехніці, були готові до змін. Щоб забезпечити їхню готовність жити в цьому динамічному і надзвичайно мінливому світі, ми маємо щоденно працювати над собою, здобуваючи нові знання, опановуючи нові вміння. Ми не зможемо якісно навчати, якщо не вчитимемося теж. І цей процес повинен бути безперервний!

Сучасне життя вимагає сучасних навичок, гнучкості до змін і вдосконалення. Ця тенденція стосується і вищої школи. Говорячи про інноваційні підходи, мусимо усвідомлювати, що вони потребують надзвичайної швидкості і готовності відповідати на виклики. Тому мусимо діяти!

Львівська політехніка здобула високі позиції у національних і міжнародних рейтингах. Кожен із Вас свідомий, як багато зусиль це нам вартувало. Та замало досягти результату ― важливо його втримати і перерости. Цього можемо досягти лише разом.

В День працівника освіти бажаю нових можливостей для зростання, високих здобутків, міцного здоров’я і якомога більше радості в житті!


З повагою ― Юрій Бобало, ректор
Національного університету
«Львівська політехніка»