Приймання заявок на програму літнього стажування студентів та аспірантів ІХХТ в США продовжено

Кафедра ОХ Львівської політехніки
Університет штату Північна Дакота

Приймання заявок на програму літнього науково-дослідного стажування студентів та аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» у США – Summer Undergraduate Research Experience in USA (USURE) – продовжено до 15 лютого 2020 року.

Львівська політехніка і Державний університет Північної Дакоти відповідно до Меморандуму порозуміння та спільної мети сприяти співпраці між Україною і Сполученими Штатами Америки розробили програму літнього науково-дослідного стажування студентів Львівської політехніки у США – Summer Undergraduate Research Experience in USA (USURE).

Упродовж літа 2020 року кафедра покриттів і полімерних матеріалів Державного університету Північної Дакоти надає можливості для науково-дослідного стажування (10 тижнів) студентам третього курсу і магістрантам Інституту хімії та хімічних технологій. Зокрема тим, які навчаються за спеціальностями «Хімічні технології та інженерія», «Біотехнології та біоінженерія», «Харчові технології» або «Фармація, промислова фармація», а також аспірантам першого і другого року навчання за спеціальностями «Хімія високомолекулярних сполук», «Органічна хімія» і спорідненими.

Стажистам з ІХХТ запропонують науково-дослідні проєкти у таких галузях:

  • Синтез полімерів на основі біологічної сировини;
  • Синтез полімерів спеціального призначення;
  • Покриття для захисту від корозії;
  • Полімери з покращеною стійкістю до старіння;
  • Полімери біомедичного призначення;
  • Комп’ютерні полімерні матеріали.

Можливості для стажування доступні впродовж будь-яких 10 тижнів у період з 11 травня до 14 серпня 2020 року. Студенти й аспіранти одержуватимуть стипендію. Останній термін подання заявок – 15 лютого 2020 року.

Охочих взяти участь в USURE 2020 просять звертатись до доктора Ананія Когута (VIII навчальний корпус Львівської політехніки, лабораторія 124, ananiy.m.kohut@lpnu.ua) або доктора Андрія Воронова (andriy.voronov@ndsu.edu).