Проєктний офіс Університету інформує про можливості програми Еразмус+ напряму КА2, актуальні у вересні

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» інформує про можливості програми Еразмус+ напряму КА2, які будуть актуальні у вересні 2021 року.

  • Партнерства для інновацій / The Partnerships for Innovation
    • Лот 1. Альянси для освіти та підприємства спрямовані на підтримку інновацій в освіті й навчанні з урахуванням соціальних та економічних викликів, потреб громади і ринку праці.
    • Лот 2. Альянси секторальної кооперації над розвитком компетенцій мають на меті налагодити співпрацю щодо розвитку навичок у певних галузях економіки або у сферах, які сприяють реалізації Європейської програми навичок (Тhe European Skills Agenda) й Пакту компетенцій, зорієнтованого на здійснення конкретних дій щодо підвищення кваліфікації та перекваліфікації робітників.
  • Партнерства для досконалості / The Partnerships for Excellence розвиватимуть стратегічну співпрацю між представниками освітньої галузі, бізнесу та науки у формуванні «трикутника знань», підтримують інновації та модернізацію систем освіти, підготовки кадрів, що відповідатимуть подальшому попиту на ринку праці у галузях та сферах, які є стратегічними для стабільного зростання та конкурентоспроможності Європи.

Загальний бюджет: 4 мільйони євро.

Крайній термін подання заявки – 7 вересня 2021 року.

Докладніше – на сайті організаторів