Проєктний офіс Університету інформує про конкурс від USAID «Будуємо майбутнє української логістики та експорту»

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Національного університету Львівська політехніка інформує, що відкрито конкурс від Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Економічна підтримка України» в рамках річного програмного запиту APS-ERA-003 «Будуємо майбутнє української логістики та експорту».

Метою конкурсу є отримання пропозицій на грантове фінансування для досягнення таких важливих цілей економічного відновлення України:

  • розбудова експортного та логістичного потенціалу сільського господарства з наголосом на торгівлі зерном;
  • покращення експортної інфраструктури, технологій та процесів уздовж західних кордонів України.

Сума гранту для організацій-нерезидентів США зазвичай становить від 25 000 до 500 000 доларів США у гривневому еквіваленті на термін до одного року. В окремих випадках може бути розглянуто можливість надання гранту, сума якого перевищує 500 000 доларів США. Компанія DAI може ухвалити рішення про поетапне або повне фінансування обраних заявок.

Повна заявка має бути надіслана за наданими шаблонами до DAI/Проєкту USAID на електронну пошту Grants_ERA@dai.com. Бажана мова заявки та бюджету – англійська, але до розгляду допускають також заявки українською мовою. У темі листа потрібно зазначити назву організації, назву проєкту і номер запиту (APS-ERA-003).

Конкурс призначено для науково-дослідних та освітніх установ, державних структур, постачальників навчальних послуг, консалтингових компаній, неурядових організацій, агентств маркетингового аналізу, асоціацій або виробників логістичного обладнання в сфері сільського господарства, організаторів бізнес-заходів, логістичних компаній.

Дедлайн – 31 серпня 2024 року.

Докладніше