Проєктний офіс Університету інформує про конкурс «Альянси для освіти та підприємств» від програми Erasmus+

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Проєктний офіс Університету пропонує до уваги львівських політехніків конкурс «Альянси для освіти та підприємств» від програми Erasmus+.

Конкурс спрямований на співпрацю чи міжгалузеві заходи для посилення надання нових навичок і розв’язання проблеми невідповідності навичок через розробку та створення нових навчальних програм для вищої освіти і професійно-технічної освіти й навчання.

Створені альянси мають бути спрямовані на досягнення одної або кількох із таких цілей.

  1. Сприяння новим інноваційним і міждисциплінарним підходам до викладання та навчання: сприяння інноваціям у плануванні та здійсненні освіти, методах навчання, методах оцінювання, навчальному середовищі та/або розвитку нових навичок.
  2. Підтримка розвитку навичок у сферах глибоких технологій.
  3. Сприяння створенню інкубаторів у навчальних закладах Європи.
  4. Сприяння корпоративній соціальній відповідальності (наприклад, справедливість, інтеграція, зміна клімату, захист навколишнього середовища та сталий розвиток).
  5. Підвищення якості й актуальності навичок, розроблених та сертифікованих за допомогою систем освіти і навчання (включаючи нові навички та усунення невідповідності навичок).
  6. Сприяння потоку та спільному створенню знань між вищою освітою і професійно-технічною освітою та навчанням, науковими дослідженнями, державним сектором і бізнес-сектором.
  7. Створення та підтримка ефективних і дієвих систем вищої та професійної освіти й навчання, які є пов’язаними та інклюзивними і сприяють інноваціям.

Бюджет – 1 000 000€.

Крайній термін подання заявок – 3 травня 2023 року.

Докладніше про конкурс