Проєктний офіс Університету інформує про конкурс Advanced Grant від European Research Council

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Проєктний офіс Львівської політехніки пропонує науковцям Університету звернути увагу на конкурс Advanced Grant від European Research Council (ERC).

Advanced Grant ERC підтримує головних дослідників із винятковим досвідом за останні 10 років. Головні дослідники мають бути лідерами з погляду оригінальності та значущості їхнього дослідницького внеску. Жодних конкретних критеріїв прийнятності щодо академічних вимог не передбачено.

Дослідження можна проводити в будь-якій галузі науки. ERC надає гранти на підтримку проєктів, які виконують окремі науковці, що можуть наймати дослідників будь-якої національності як членів команди. Також можливо мати одного або кількох членів команди, які перебувають у неєвропейській країні.

Дослідження може проходити у державній (зокрема у ЗВО) чи приватній дослідницькій організації. Приймальною стороною для проведення дослідження може бути установа, де заявник уже працює, або будь-яка інша установа, розташована в одній із держав-членів ЄС або асоційованій країні.

Загальний бюджет: 2.5 мільйона € (+ 1 мільйон € на обладнання).

Крайній термін подання заявок – 23 травня 2023 року.

Докладніше про конкурс