Проєктний офіс у співпраці з GetGrant-School підготували добірку грантових можливостей для гуманітаріїв

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка у співпраці з першою в Україні школою грантових можливостей GetGrant-School підготували для науковців гарячу добірку грантових можливостей на листопад 2021 року.

Загальноукраїнський конкурс найкращих проєктів у сфері освіти дорослих

Проєктні пропозиції провинні сприяти розвитку і популяризації освіти дорослих в Україні; стимулювати професійну взаємодію провайдерів освіти дорослих; поширювати найкращі практики та корисні ініціативи, спрямовані на формування суспільства, що навчається впродовж життя.

  • Дедлайн: 20 листопада 2021 року

  • Бюджет: індивідуальний підхід

  • Докладніше

Посилення європейської координації та обміну для впровадження інновацій у напрямі сталості, якості, кругообігу та соціальної інтеграції в забудованому середовищі як внесок у European Bauhaus

Проєктна пропозиція зосереджується на розробці бізнес-моделей для забезпечення варіантів співфінансування, спрямованого на сприяння інноваціям для стійкості, стилю, доступності та якості збудованого середовища; підтримці створення і функціонування інноваційних кластерів, пов’язаних із партнерством «Built4People»; концепції інноваційних кластерів цілого ланцюга вартості з регіональними/національними інноваційними центрами та кластерами, а також з відповідними пілотними проєктами European Bauhaus; створенні довгострокової та багатодисциплінарної мережевої структури для цих інноваційних кластерів, а також відповідне управління, щоб зосередити та підтримувати державні інвестиції, які б обслуговували декілька регіонів Європи, організації заходів із поширення інформації, включаючи семінари, конференції, навчальні заходи із залученням кінцевих користувачів і відповідних експертів (наприклад, доступність), промислові форуми, матеріали для розповсюдження тощо, і розробляйте організацію та бізнес-модель для ефективної співпраці між цими інноваційними кластерами , в тому числі після закінчення гранту.

  • Дедлайн: 25 січня 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 22 млн €
  • Докладніше

Зміцнення психічного здоров’я в Європі у час змін

Запропонований проєкт має бути спрямований на створення вичерпної бази знань про те, як Європа, що трансформується, може впливати на психічне здоров’я в суспільстві, що швидко розвивається, особливо в найбільш уразливих групах населення, через консолідацію даних із відповідних джерел та/або отримання нових даних, а також за допомогою перегляду наявних методологій, розробку та впровадження заходів, які сприяють благополуччю та запобігають психічним захворюванням, щоб допомогти впоратися зі стресом суспільства, що змінюється, і пом’якшити їх, включаючи цифровізацію, зміну клімату тощо. Дослідження мають бути міждисциплінарними, включаючи медичні науки, соціальні науки, гуманітарні науки та мистецтво, якщо це доречно.

  • Дедлайн: 1 лютого 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 60 млн €
  • Докладніше

Соціальні науки для стратегій землекористування в контексті зміни клімату та проблем біорізноманіття

Дії у проєкті повинні бути спрямовані на отримання реалістичного розуміння факторів, що лежать в основі рішень щодо землекористування, і того, як їх можна найкращим чином орієнтувати на ефективне та соціально відповідальне досягнення багатьох політичних цілей у різних масштабах (від окремого поля/ферми регіону до національного та континентального масштабу).

  • Дедлайн: 10 лютого 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 31 млн €
  • Докладніше

Оцінка соціально-політичних рішень на основі природи для більш інклюзивних та стійких спільнот

Отримає фінансування проєктна пропозиція, спрямована на розвиток внесок природоохоронних рішень (NBS) у соціальні та економічні цілі, особливо у вразливих спільнотах, зокрема щодо трансформаційних змін, необхідних для подолання біологічного різноманіття та кліматичних криз.

  • Дедлайн: 15 лютого 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 12 млн €
  • Докладніше

Грантова допомога Уряду Японії «Кусаноне»

Проєктні пропозиції мають бути спрямовані на розвиток у сфері медицини, спорту, освіти, навколишнього середовища, суспільного добробуту, допомоги уразливим групам населення.

  • Дедлайн: 28 лютого 2022 року
  • Бюджет: індивідуальний підхід
  • Докладніше

Створення Європейського інноваційного центру розумного здоров’я

Подані на Конкурс проєкти мають запропонувати заходи, спрямовані на об’єднання різних учасників, які працюють над інноваційними цифровими рішеннями в галузі охорони здоров’я та зміцнюють їхню співпрацю, обмін та зусилля щодо розширення цифрових рішень для охорони здоров’я по всій Європі. Пропозиції мають заохочувати підхід, орієнтований на людей, який надає громадянам і пацієнтам можливості, сприяє культурі діалогу та відкритості між громадянами, пацієнтами та медичними працівниками, а також іншими державними та приватними суб’єктами, розкриває потенціал соціальних інновацій. Заявники повинні пов’язати різні існуючі сховища цифрових рішень для охорони здоров’я, які вже можна розгорнути як частину різних проєктів та ініціатив ЄС. Необхідно інтегрувати їх у Європейський інноваційний центр цифрового здоров’я, який слугуватиме європейською еталонною платформою для масштабованих цифрових рішень у сфері охорони здоров’я, як для державних організацій, так і для приватних суб’єктів, з’єднуючи попит і пропозицію.

  • Дедлайн: 21 квітня 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 30 млн €
  • Докладніше

Подолання дискримінації інклюзивності на ринку праці

В основі підготовлених проєктів мають лежати нові та інноваційні шляхи інтеграції на ринок праці найбільш уразливих груп з метою зменшення нерівності та сприяння соціальному залученню. Ці вразливі групи включають людей, які зазнали дискримінації за ознаками інвалідності та стану здоров’я, віку, статі, мови, расового чи етнічного походження, сексуальної орієнтації, громадянського та сімейного статусу, релігійної приналежності тощо.

  • Дедлайн: 20 квітня 2022 року о 17:00 год за брюссельським часом
  • Бюджет: 9 млн €
  • Докладніше