Проєктний офіс провів інформаційний вебінар щодо ефективного формування консорціуму для участі в міжнародних проєктах

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

16 травня 2024 року Проєктний офіс Львівської політехніки провів інформаційний вебінар «Пошук партнерів та ефективне формування консорціуму для участі в міжнародних проєктах». У заході взяло участь близько 30 працівників Університету, які цікавляться цією тематикою.

Відкрив вебінар керівник Проєктного офісу, к.т.н., доцент Назарій Андрущак, який традиційно ознайомив учасників з основними напрямами діяльності офісу та його консультаційними послугами.

Головною доповідачкою заходу була к.і.н., провідна фахівчиня групи супроводу міжнародних проєктів Проєктного офісу Віта Горак, яка поділилась основними інструментами для пошуку партнерів та надала цінні поради щодо ефективного формування консорціуму в міжнародних проєктах.

На вебінарі обговорювали такі теми:

  • Мета, відповідальність та вимоги до партнерів міжнародних проєктів;
  • Особливості формування консорціуму для участі в міжнародних проєктах;
  • Інструменти для успішного пошуку партнерів;
  • Огляд основних платформ для пошуку партнерів;
  • Ефективна комунікація з потенційними партнерами.

Віта Горак змістовно розповіла про можливості різних платформ і порталів у пошуку партнерів та поділилася практичними порадами щодо успішної комунікації з потенційними партнерами.

Наприкінці вебінару присутні активно долучилися до обговорення проблемних питань щодо пошуку партнерів та особливостей взаємодії між учасниками консорціуму.

Команда офісу щиро дякує за участь у заході та бажає успіхів у майбутніх конкурсах! До нових зустрічей!

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару