Проєктний офіс Львівської політехніки провів воркшоп із розуміння логіко-структурного підходу в підготовці проєктів

Проєктний офіс Львівської політехніки
Фото з воркшопу

28 вересня 2023 року у Львівській політехніці відбувся воркшоп «Логіко-структурний підхід у підготовці проєктної заявки», організований Проєктним офісом для працівників університету, які розпочинають свою проєктну діяльність або мають труднощі з написанням проєктної заявки.

Під час заходу провідна фахівчиня Проєктного офісу Марина Саминіна надала багато цікавої інформації щодо логіки розробки концепції проєкту для реалізації будь-якої інноваційної ідеї. Учасники заходу мали можливість ознайомитися з такими особливими інструментами як Дерево проблем, Дерево цілей та Логіко-структурна матриця (ЛСМ), а також спробувати на практиці сформувати головні розділи проєктної заявки на прикладі ідеї проєкту.

Після теоретичної частини воркшопу присутні поділилися на три команди й розпочали роботу над опрацюванням креативних ідей, запропонованих лекторкою. Дві команди працювали паралельно над створенням Урбан парку, публічного місця в межах Львова, яке слугуватиме для відпочинку, розваг і занять спортом студентів, викладачів та мешканців прилеглих територій. А одна команда запропонувала свою креативну ідею зі створення кампусу для викладачів Львівської політехніки, в якому вони мали б можливість налагоджувати міжкафедральну комунікацію, відпочивати й харчуватись у перервах між заняттями та вільний від викладання час.

Наприкінці воркшопу команди презентували свої проєкти й отримали зацікавленість, позитивні відгуки та побажання подати проєктні заявки на відповідні конкурси для отримання фінансування на реалізацію.

Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу