Проєктний офіс Львівської політехніки інформує про грантовий конкурс 5G for Smart Communities

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

До уваги науковців Львівської політехніки!

Проєктний офіс Університету пропонує звернути увагу на грантовий конкурс 5G for Smart Communities / «5G для смарт-спільнот» у межах програми Connecting Europe Facility (CEF)

Метою цього конкурсу є підтримка розгортання систем на основі 5G. Очікують, що проєктні пропозиції спиратимуться на характеристики продуктивності технології 5G, які є необхідними для реалізації одного або кількох варіантів використання, що дає змогу відповідним державним органам або постачальникам SGI/SSEI надавати нові чи більш ефективні послуги.

Проєкти також сприятимуть створенню основи для розвитку «провідних ринків» для 5G. Організатори заохочуватимуть пропозиції, які використовують відкриті та сумісні технологічні рішення, що дають можливість створити європейську екосистему постачальників 5G.

Очікують, що фінансова підтримка CEF прискорить впровадження зв’язку 5G для надання інноваційних послуг та одночасно сприятиме більш широкому розгортанню й поширенню 5G. Такі послуги можуть допомогти перезавантажити загальну економіку після кризи COVID, а також підтримати перехід до розумного надання послуг відповідно до цілей Європейської зеленої угоди.

Загальний бюджет – 50 000 000€.

Крайній термін подання заявок – 23 лютого 2023 року.

Докладніше – на сторінці Проєктного офісу Львівської політехніки у соцмережі Фейсбук.