Проєктний офіс інформує про конкурс «Довіра суспільства до науки, досліджень та інновацій» від Horizon Europe

Проєктний офіс Львівської політехніки
Заставка до конкурсу

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка» пропонує звернути увагу на нещодавно відкритий конкурс «Довіра суспільства до науки, досліджень та інновацій» програми Європейського Союзу «Горизонт Європа».

В основі проєктної ідеї має лежати підвищення довіри громадськості до науки, узгодження стратегічних досліджень із потребами, очікуваннями та цінностями суспільства.

Довіра залежить від спроможності вчених та інженерів продемонструвати високі стандарти доброчесності досліджень, критичного мислення та ретельного дослідження ідей відкрито й прозоро, їхнє бажання максимізувати суспільну актуальність, стійкість і загальну якість результатів. Цьому, зі свого боку, сприяють зручні механізми інституційного управління та політичне середовище.

Проєкт повинен залучати широкий спектр потенційних користувачів, зацікавлених сторін та громадськість до співтворчості (наприклад, громадянське суспільство, бізнес, наукові кола, політики), розробляти вказівки й рекомендації, впроваджувати інноваційні засоби комунікації та поширення висновків і повідомлень.

Бюджет – 4 500 000 євро.

Дедлайн – 23 вересня 2021 року.

Докладніше про конкурс