Програма Mitacs Globalink Research Internship - можливість стажування в університетах Канади

За матеріалами сайта Mitacs
Герб Львівської політехніки

Студенти 3-го курсу різних наукових дисциплін – від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук запрошуються взяти  участь у програмі Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine.

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді. Щороку з травня до вересня учасники, що пройшли відбір, беруть участь у 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін.

Програма стажування на сьогодні доступна в більш ніж 60-ти університетах Канади (повний список можна переглянути за посиланням, у розділі “Student Information”). Випускники програми Globalink Research Internship, що зацікавлені повернутися до Канади, щоб навчатися там у магістратурі, мають право на отримання стипендії Globalink Graduate Fellowship.

Приєднані файли