Професору кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ІКТА Романові Дунцю – 70 років!

Кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем Львівської політехніки
Роман Дунець

Колектив кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Львівської політехніки щиросердечно вітає з ювілеєм – 70-річчям від дня народження – професора Романа Богдановича Дунця!

Ювіляр – непересічна особистість з особливою енергетикою, життєлюбством та мудрістю, він – Учитель і Наставник з великої літери, який згуртував колектив, наповнив його життєдайною енергією, створив атмосферу творчості і добра, бажання натхненно працювати. Впродовж усього життя Роман Богданович несе з собою батьківський заповіт чесного, доброзичливого ставлення до оточуючих та вимогливого ставлення до себе, він ні на йоту не зраджує принципам людяності, порядності і чесності.

З нагоди ювілейної дати щиро бажаємо Вам благополуччя і радості, професійних успіхів та життєвої наснаги! Висловлюємо глибоку повагу і визнання за все те, що Ви вкладаєте у науку, викладацьку працю і формування гідного молодого покоління!

Бажаємо Вам завжди залишатися прикладом розсудливості і справедливості! І щоб на Вашому професійному шляху зустрічалися допитливі студенти й цікаві наукові проблеми, а у домашньому колі панували незабутні емоції та душевне тепло!

Хай джерело людської вдячності за Вашу працю, доброту й турботу ніколи не вичерпується! Міцного здоров’я, творчого креативу, а головне – перемоги і миру!


З глибокою повагою,

Ваші колеги з кафедри СКС