Професорка кафедри ЕПІ виступила як провідна експертка у сфері вищої освіти на всеукраїнському тренінгу

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Фото з тренінгу

24–25 травня у Луцькому національному технічному університеті відбувся дводенний методичний тренінг «Створення нових освітніх програм та оновлення освітньої пропозиції університету».

Цей захід об’єднав провідних експертів у сфері вищої освіти, представників кращих закладів вищої освіти України, а також адміністрацію ЛНТУ, деканів факультетів, завідувачів кафедр, гарантів освітніх програм та ініціаторів створення нових ОП.

Основними спікерами заходу стали відомі експерти, серед яких – Тетяна Степура, доктор економічних наук, професорка кафедри економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка». Вона разом із Ольгою Гринькевич, професоркою Львівського національного університету імені Івана Франка, виступила з доповіддю на тему «Тренди розвитку ринку освітніх послуг в Україні та світі».

Програма заходу передбачала численні виступи на актуальні теми, а також публічне зовнішнє обговорення нових та модернізованих освітніх програм.

Докладніше – на сторінці кафедри економіки підприємства та інвестицій у соцмережі Фейсбук.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу