Професорка кафедри ЕПІ Львівської політехніки представляє інтереси України у програмі «Горизонт Європа»

Кафедра економіки підприємства та інвестицій Львівської політехніки
Тетяна Степура

За результатами конкурсного добору Міністерство освіти і науки України наказом № 53 від 17 січня 2024 року затвердило перелік представників України у 14 програмних комітетах Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Професорка кафедри економіки підприємства та інвестицій Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Тетяна Степура ввійшла до складу програмного комітету «Культура, креативність та інклюзивне суспільство». Завданням представників буде налагодження взаємодії між стейкхолдерами програми «Горизонт Європа», підвищення ефективності комунікацій українських науковців і європейського наукового товариства та інституцій, налагодження зворотного зв’язку.

«Як представниця України у програмі «Горизонт Європа» я бачу своєю місією розбудову іміджу української науки у європейських суспільствах. Я вірю, що реалізація проєктів у рамках цього безпосередньо сприятиме повоєнній відбудові України на новій модернізованій основі, з урахуванням сучасних європейських надбань. Відкрита наука, взаємний вплив науки і суспільства для зростання добробуту людей – це принципи, які я підтримую і готова розвивати в ролі представника України в програмному комітеті», – зазначила Тетяна Степура.