Професор Євген Крикавський – і надалі у складі журі Національного рейтингу «Репутаційні активісти»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Завідувач кафедри маркетингу і логістики професор Євген Крикавський

На 2021 рік продовжено участь завідувача кафедри маркетингу і логістики Національного університету «Львівська політехніка» професора Євгена Крикавського у складі журі Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні активісти» серед дев’яти експертів у номінації «Транспорт і логістика». Це забезпечить професійний внесок Євгена Васильовича у формування рейтингу компаній, які досягли найбільших успіхів у побудові системи репутаційного менеджменту.

Рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні активістів» задуманий як спосіб висловити суспільне визнання компаніям (і вітчизняним, і українським підрозділам міжнародних корпорацій), які домоглися високих і відчутних результатів у цій сфері.

Всього 630 компаній беруть участь у рейтингу, серед яких саме в номінації «Транспорт і логістика» перебувають відомі глобальні та вітчизняні оператори, такі як Delivery Group, DHL, Justin, Kuehne+Nagel Україна, Meest Express, Raben, UPS, Zammler Ukraine, Ін-Тайм, Нова пошта, Ренус Ревайвел, УВК, Укрпошта, Uber, Uklon, Болт, Гюнсел, Лемтранс, Нічний Експрес, Укрзалізниця та інші.

Оргкомітет Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні активісти» щорічно формує пул провідних галузевих експертів, чиї професійні оцінки і думки стануть основою майбутнього рейтингу.

Колектив кафедри маркетингу і логістики вітає свого завідувача і бажає йому плідної праці!

Завідувач кафедри маркетингу і логістики професор Євген Крикавський