Професор Вармінсько-Мазурського університету в рамках програми мобільності Еразмус+ відвідав ІГСН

Кафедра ПМВ Львівської політехніки
Вальдемар Томашевський

7 листопада 2019 року професор Вармінсько-Мазурського університету в Ольштині (Республіка Польща) Вальдемар Томашевський у рамках Угоди про викладацьку мобільність Еразмус+ прочитав лекцію для студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту гуманітарних та соціальних наук на тему «Українсько-польські відносини: актуальні питання та напрями подальшої співпраці».

Під час лекції особливу увагу було приділено співпраці України та Польщі у сфері освіти, активізації міжуніверситетської співпраці. Також польський науковець розповів про стан і перспективи співпраці у сфері безпеки.

Згодом професор Томашевський взяв участь у методичному семінарі «Сучасні методики та практики викладання безпекових студій для студентів-міжнародників: досвід України та Польщі», який відбувся на кафедрі політології та міжнародних відносин. Під час семінару обговорили сучасні методики і практики викладання у Вармінсько-Мазурсьому університеті в Ольштині (Польща) та Національному університеті «Львівська політехніка» предметів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Учасники наголосили на важливості постійного оновлення змісту окремих навчальних дисциплін згідно із сучасними практиками у галузі міжнародних відносин. Студенти зауважили, що важливо підвищувати якість практичної підготовки студентів, зокрема розширити бази практики.

Результати методичного семінару є важливими для вдосконалення освітньої програми для студентів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

Вальдемар Томашевський зустрівся зі студентами-міжнародниками Вальдемар Томашевський зустрівся зі студентами-міжнародниками Вальдемар Томашевський зустрівся зі студентами-міжнародниками Вальдемар Томашевський зустрівся зі студентами-міжнародниками