Професор Інституту сталого розвитку взяв участь у засіданні круглого столу з екологічних проблем Львівської області

Автомобільно-дорожній коледж Львівської політехніки
круглий стіл з екологічних проблем

На початку березня 2018 року в приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбулось засідання круглого столу «Екологічні проблеми Львівської області та шляхи їх розв’язання на засадах збалансованого (сталого) розвитку», організатором якого була Всеукраїнська екологічна ліга.

У заході взяв участь Мирослав Мальований, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Національного університету «Львівська політехніка», голова Львівського обласного осередку ВЕЛ. Разом із Лідією Бойчишин, кандидатом хімічних наук, доцентом Львівського національного університету імені Івана Франка, у своєму виступі вони розповіли учасникам круглого столу про очищення фільтратів полігонів захоронення твердих побутових відходів у Львівській області.

Всі учасники мали змогу надавати свої пропозиції та зауваження до проекту Резолюції, яка в подальшому буде доопрацьована та передана до відповідних органів влади.