Професор Ірина Фаріон прочитала лекцію в Теребовлянському фаховому коледжі культури і мистецтв

Катедра української мови Львівської політехніки
Ірина Фаріон у Теребовлі

Професор катедри української мови Національного університету «Львівська політехніка» Ірина Фаріон прочитала лекцію в Теребовлянському фаховому коледжі культури і мистецтв на тему «Нема навчання без національного виховання, нема миру без переможної війни».

Ірина Фаріон зустрілася з викладацьким складом Теребовлянського фахового коледжу культури і мистецтв. Зустріч відбулася з нагоди 80-ліття УПА на тему «Від УПА до ЗСУ: нескорені націоналісти-тернопільці». Організатор зустрічі – Тернопільська обласна рада (голова Михайло Головко).

Ірина Фаріон крізь призму презентації видатних тернопільських націоналістичних діячів та упівців розповіла про подвиг минулих поколінь, що заклали сьогоднішню переможну основу національно-визвольної московсько-української війни.

Викладачі могли отримати в подарунок видану за сприяння ТОР, а також фінансової пожертви Ірини Фаріон блискучу публіцистику від міністра пропаганди в уряді Ярослава Стецька Ярослава Старуха «Упир фашизму» про незмінну вбивчу суть імперсько-московського режиму.

Коледж вражає своєю внутрішньою естетикою і наповненням, а мистецька фігура сучасного студента при вході до закладу, що читає «Кобзар», надихає з першого погляду. Нема навчання без національного виховання – це основна ідея лекції Ірини Фаріон.