Професіонал-практик банку «Львів» прочитав для студентів-фінансистів ІНЕМ традиційну щорічну лекцію

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-лекції

Довготривала співпраця кафедри фінансів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки з АКБ «Львів» дає позитивні результати у підготовці висококваліфікованих фахівців для розвитку банківської системи України.

На запрошення завідувачки кафедри фінансів Марії Бондарчук гостьову лекцію з дисципліни «Банківництво» для студентів Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки провів начальник управління операційними ризиками і контролю банку «Львів» Андрій Мокрик, один із відомих випускників кафедри. У надзвичайно цікавій, пізнавальній, професійній лекції на тему «Управління ризиками комерційних банків» розглянуто напрями мінімізації ризикової діяльності банків у сучасних непередбачуваних умовах.

Врахування досвіду практиків дає змогу здобувачам вищої освіти з фінансів бути висококваліфікованими фахівцями на ринку праці.

Дякуємо АКБ «Львів» за довготривалу співпрацю! Щиро дякуємо Андрію Мокрику за досвід, який є безцінним для наших майбутніх професіоналів! З нетерпінням чекатимемо на наступні зустрічі!