Профбюро студентів ІНЕМ провело Акустичний вечір музики на підтримку української культури та армії

Профбюро Інституту економіки і менеджменту
Фото із заходу

Нещодавно профбюро студентів Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки організувало та провело Акустичний вечір музики. Відвідувачі мали змогу насолодитись каверами на українські та іноземні пісні. У виступі взяли участь студенти всіх курсів, а також патріоти своєї альма-матер – випускники Національного університету «Львівська політехніка».

Відкрили молоді виконавці вечір піснею «Місця щасливих людей». Упродовж 3 годин виступів можна було почути, зокрема, «Танці на стінах» Скрябіна, «Персифону» Vivienne Mort, «Жальменіна» українського електрофольк-гурту Go-A, «Не дзвонила, не заходила» рок-гурту Мотор’ролла. Також відвідувачі дійства мали змогу послухати читання авторських віршів студентської молоді та декламацію живих класиків української літератури. Кульмінацією концерту стало виконання пісні «Студентом бути круто» всіма присутніми на заході: і співцями, і аудиторією.

За підсумками вечора на допомогу нашим захисникам і захисницям у Збройних силах України було зібрано понад 5 тисяч гривень.


Фото Наді Доморад

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу