Про основні засади результативності підприємства: студенти-біотехнологи зустрілися з представниками Calsberg

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine

Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine, яке спеціалізується на виробництві пива, яблучного сидру, квасу, і прослухали лекцію з бережливого виробництва.

У лекції керівника напряму організації бережливого виробництва Михайла Надольського (до слова, випускника Львівської політехніки) йшлося про те, як досягти високої результативності роботи підприємства. Це організованість робочого місця, раціональне розташування предметів, чистота обладнання, дисциплінованість, постійне вдосконалення, спілкування з працівниками, їхній розвиток. Дотримуючись системи управління результативністю, можна досягти ефективної роботи. Значну увагу слід приділяти розвитку працівника на підприємстві, його кар’єрному зростанню. Лектор наголосив, що найбільша втрата для працедавця – невикористаний талант. На підприємстві діє досконала система розвитку лідерства – кар’єрне зростання.

Провідний спеціаліст з персоналу Оксана Снежинська розповіла студентам про основні засади роботи підприємства. Було приємно почути, що 70% працівників Calsberg Ukraine – випускники Львівської політехніки.

Організатор зустрічі студентів із потенційними працедавцями – відділ практики і працевлаштування Львівської політехніки та кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології.

Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine Студенти-біотехнологи зустрілися з представниками підприємства Calsberg Ukraine