«Почати бізнес. Креативна індустрія» – новий освітній серіал про те, як розпочати бізнес у сфері онлайн-освіти

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
Заставка до освітнього серіалу «Почати бізнес. Креативна індустрія»

Міністерство цифрової трансформації України та Програма ООН із відновлення та розбудови миру презентували новий освітній серіал «Почати бізнес. Креативна індустрія». Він допоможе представникам креативних індустрій розібратись із тим, як розпочати бізнес у сфері онлайн-освіти без інвестицій, чому варто приділяти достатньо уваги тестуванню та гіпотезам, навіщо робити відбір клієнтів та як працювати з негативними відгуками.

Освітній серіал розроблено у співпраці з Projector – це освітня платформа, що допомагає професіоналам різного рівня і спеціалізацій розвивати системні та точкові навички в дизайні інтерфейсів, графічному дизайні, розробці, фронт-енді, проджект-менеджменті, інтернет-маркетингу, англійській мові тощо.

Серіал було розроблено за фінансової підтримки уряду Польщі в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Серіал доступний для всіх охочих у безкоштовній Національній онлайн-школі для підприємців на платформі Дія.Бізнес та сайті Почати Бізнес.