Презентація аптечної мережі «Бажаємо здоров’я» для студентів кафедри ТБСФБ

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка презентації

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом запрошують студентів на презентацію кар’єрних можливостей у мережі аптек «Бажаємо здоров’я». Представники компанії очікують на майбутніх фармацевтів, які прагнуть отримати гідне місце роботи, перспективу професійного зростання, набути досвіду й підвищити свій кваліфікаційний рівень.

Зустріч проведе керівниця відділу навчання персоналу мережі аптек «Бажаємо здоров’я» Маргарита Задорожня. Також на презентації буде присутня регіональна директорка мережі Марта Морокишка.

Під час зустрічі студентів ознайомлять з можливостями проходження практики та стажування в аптечній мережі, а також з умовами працевлаштування й перспективами професійного і кар’єрного зростання.

Презентація аптечної мережі «Бажаємо здоров’я» відбудеться 28 лютого 2024 року в аудиторії 240 VIII навчального корпусу Львівської політехніки. Початок о 13:15.

Більше інформації про кар’єрні можливості та цікаві пропозиції від компаній-роботодавців – у телеграм-каналі студії кар’єри Львівської політехніки.