Представництво ЄС запрошує українських студентів та випускників на онлайн-конференцію EU Study Days

Організатори заходу
онлайн-конференція EU Study Days

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір учасників на онлайн-конференцію EU Study Days, яка відбудеться 23–24 липня 2020 року. Під час конференції учасники зможуть поділитись своїми ідеями та дослідженнями, а також послухати провідних українських та європейських дослідників і політиків. За підсумками конференції буде опубліковано збірник із доповідями учасників. Презентація власного дослідження не є обов’язковою, але дуже заохочується та буде оцінена організаторами.

Перелік тем не є обмеженим, але має стосуватись однієї з перелічених сфер:

  • відносини України та ЄС, євроінтеграція;
  • зовнішня політика ЄС, Східне Партнерство;
  • реформи в Україні за зразком країн ЄС;
  • Європейські цінності, внутрішньополітичні зміни ЄС, які впливають на Україну.

Участь можуть взяти студенти (останні курси) та випускники українських закладів вищої освіти (які закінчили університет не більше, ніж три роки тому) з усіх регіонів України. Пріоритет буде надано студентам і випускникам, що здобули (або здобувають) освіту за спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

Для подання заявки на участь в онлайн-конференції EU Study Days потрібно обрати свою тему та заповнити форму. Відбір учасників відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями: а) релевантність теми дослідження та розуміння цієї теми аплікантом, б) освітній рівень студента чи випускника, в) володіння англійською мовою.

Матеріали потрібно надіслати на eustudydays@gmail.com з темою листа «Матеріали конференції Єврошколи» до 21 липня, 23:00.

EU Study Days є проєктом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає можливість українським студентам і випускникам ЗВО дізнатися більше про Європейський Союз та відносини між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проєкт має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься й надалі, для обміну досвідом та впровадження разом спільних ініціатив. Проєкт здійснюється в рамках інформаційної програми Представництва Європейського Союзу в Україні.