Завідувач кафедри соціології та соціальної роботи взяла участь у нараді із заступником ЛОДА

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Фото із зустрічі в ЛОДА

13 травня заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Віталій Загайний зустрівся із завідувачами кафедр соціальної роботи, соціології та психології чотирьох вищих навчальних закладів області.

Зокрема, в зустрічі взяла участь Лілія Клос, завідувачка кафедри соціології та соціальної роботи Інституту гуманітарних та соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка».

У межах зустрічі сторони поспілкувалися про спільну розробку короткострокової програми для спеціалістів у територіальних громадах, які займатимуться наданням соціальних послуг. Представників кафедр та студентів також планують залучити і до створення соціальних паспортів об’єднаних територіальних громад Львівщини. Окрім того, їх мають намір залучити до проведення соціологічного дослідження для відстеження змін в обізнаності та ставленні суспільства до реформування системи інституційного догляду та виховання дітей.

Присутні також розглянули можливість заснування та проведення конкурсу «Соціальний Ейнштейн» серед студентів закладів вищої освіти зі спеціальностей «Соціальна робота», «Психологія», «Соціальне забезпечення» на найкращу модель впровадження соціальної послуги в рамках реформи деінституціалізації для територіальних громад.

Серед учасників зустрічі від кафедри соціології та соціальної роботи був присутній також Михайло Обіход (Служба у справах дітей ЛОДА).

Фото із зустрічі в ЛОДА Фото із зустрічі в ЛОДА Фото із зустрічі в ЛОДА