Представниця Університету виборола золоту медаль на Чемпіонаті світу зі скандинавської ходьби

За матеріалами сайту Львівської обласної воєнної адміністрації
Фото зі змагань

19 червня 2022 року в Польщі завершився Чемпіонат світу зі скандинавської ходьби. За медалі у різних вікових категоріях та на різних дистанціях тут позмагались понад пів тисячі найкращих спортсменів з усього світу. Вибороти медалі на чемпіонаті найвищого рівня вдалось і представникам Львівщини.

Першою в категорії 60–69 років стала Оксана Заліско – віцепрезидентка Української федерації скандинавської ходьби з міжнародних зв’язків, багаторазова призерка та переможниця міжнародних змагань, викладачка кафедри фізичного виховання Національного університету «Львівська Політехніка».

Серед чоловіків у цій віковій категорії найкращим став Микола Кулинич – завідувач господарства Львівського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Віцечемпіонкою у категорії 30–39 років стала Ірина Олійник – заступниця директора Львівського обласного центру «Спорт для всіх».

До слова, опанувати скандинавську ходьбу у Львові можуть безкоштовно всі охочі. Щотижнево обласний центр «Спорт для всіх» проводить заняття у Стрийському парку. Тренування відбуваються щосереди з 16 години.

Фото зі змагань Фото зі змагань