Представниця Львівської політехніки стала переможцем конкурсу Verallia Design Awards 2018 року

За матеріалами сайту «Verallia Україна»
Анна Гоменюк

У 2018 році компанія Verallia Україна реалізувала ІІ випуск конкурсу Verallia Design Awards. Тема 2018 – «Створіть продукт, що буде відрізнятись». У конкурсі взяли участь 56 учасників, а на фінальний етап було обрано лише 8 проектів.

В результаті підрахунку всіх голосів було обрано переможців.

  • Категорія «Продукти Харчування» – «Frui»: Антоніна Касьянова, Національний університет «Дніпровська Політехніка» – для соку. Плавні переходи по діагоналі пляшки схожі на хвилі на контурах, що створює враження єдності з природою і дає відчуття свіжості.
  • Категорія «Алкогольні напої» – «Otherwise»: Анна Гоменюк, Національний університет «Львівська політехніка» – для преміального забарвленого алкоголю. Окрім наявності елегантної форми, пляшка прикрашена внутрішнім гравіюванням і товстим дном.

З 2009 року різні дочірні компанії Verallia проводять щорічний конкурс проектів. У 2018 році Verallia Design Awards проходило у шести країнах: Іспанії, Франції, Італії, Португалії, Україні та Німеччині. Майже 1000 студентів з художніх і дизайнерських шкіл та недавні випускники розробили інноваційну скляну тару на основі заданих тем.