Представниця Науково-дослідної частини Університету взяла участь у Міжнародній літній школі Science Communication

Науково-дослідна частина Львівської політехніки
Фото зі школи

Представниця відділу науково-організаційного супроводу наукових досліджень Науково-дослідної частини Львівської політехніки Марія Приставська 11–17 червня 2023 року відвідала Університет імені Адама Міцкевича у Познані (Adam Mickiewicz University – AMU) для участі в Міжнародній літній школі Science Communication.

Учасниками школи були працівники 26 закладів вищої освіти України, які мали змогу перейняти досвід наукової комунікації та ознайомитись із сучасними формами популяризації науки у колег із AMU (Польща) та Фрайбурзького університету імені Альбрехта Людвіга (Німеччина).

Перебування у школі було насиченим і цікавим. Учасники працювали у групах, виконували практичні завдання, серед яких – підготовка презентацій на актуальну наукову проблематику для певної цільової групи та запис аудіоподкасту на наукову тематику на AMU Film Studio.

Серед можливих форм співпраці з AMU – долучення представників наукової спільноти Львівської політехніки як лекторів до проведення заходу The Long Night of Anglicists («Ніч англіцистів»).

Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи