Представниці Університету взяли участь у технічному саміті Women in Tech Summit 2024 у Варшаві

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фото із саміту в Польщі

Цьогоріч Національний університет «Львівська політехніка» здобув 20 грантів на участь у найбільшому технічному саміті Європи Women in Tech Summit 2024, що проходив 12–13 червня у Варшаві за підтримки Польської освітньої фундації Perspektywy.

Метою заходу було підтримати жінок у техніці й надати можливість розвитку і вдосконалення через участь у різноманітних воркшопах та лекціях провідних спеціалістів технічних спеціальностей.

Студенти, аспіранти та молоді науковці з

  • Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки,
  • Інституту механічної інженерії та транспорту,
  • Інституту економіки і менеджменту,
  • Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології,
  • Інституту архітектури та дизайну,
  • Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій,
  • Інституту гуманітарних та соціальних наук,

мали можливість не лише поспілкуватися з представниками відомих high-tech компаній (Hitachi, Intel, Boeing, Google, OLX, P&G та інших), а й гідно представити Національний університет «Львівська політехніка» у спеціальній Українській зоні саміту.

На саміті проходили цікаві зустрічі з різними спікерами й не менш цікаві воркшопи. Також були представлені різні ІТ-фірми та університети, працівники яких розповідали про свою роботу й демонстрували технологічні новинки.

Серед учасниць заходу від Львівської політехніки були, зокрема, викладачка кафедри менеджменту організацій ІНЕМ Тетяна Хархаліс, доцентка кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем ІКТА Оксана Гонсьор та асистентка кафедри СКС Роксолана Оберишин.

Спасибі доцентці кафедри електронної інженерії Тетяні Булавінець (керівниці групи) за чудову організацію!

Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі Фото із саміту в Польщі