Представниці Центру міжнародної освіти взяли участь у конференції в Німеччині щодо програм подвійних дипломів

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Фото з конференції

4–5 травня 2023 року в місті Регенсбурзі (Німеччина) відбулася Баварсько-українська конференція щодо програм подвійних дипломів між українськими та німецькими університетами. Захід організовано за сприяння Баварського академічного центру для Центральної, Східної та Південно-східної Європи BAYHOST.

Участь у конференції взяли керівниця Центру міжнародної освіти Львівської політехніки професорка Наталія Гоц та відповідальна за програму подвійних дипломів в Університеті доцентка Христина Барвінська. Серед учасників заходу були представники закладів вищої освіти з України та Німеччини, керівник програми DAAD, представники центру BAYHOST, представники Міністерство освіти і науки України України та НАЗЯВО.

Було презентовано успішні практики реалізації програм в українських університетах, зокрема з німецькими партнерами, надано консультації початківцям у реалізації програми, обговорено проблеми, з якими стикаються університети під час виконання ППД, особливо в разі залучення європейських учасників в українські ЗВО, та обговорено нові шляхи співпраці за спеціальностями, які ще не працюють за цією програмою.

Програма подвійних дипломів – це шанс для студентів з України отримати європейську освіту і досвід, залишаючись студентами Львівської політехніки. Тому результатом участі у конференції мають бути нові угоди, нові можливості, які буде використано для відбудови України.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції