Представниці Львівської політехніки взяли участь у XXI Польській контрольній конференції

Кафедра транспортних технологій Львівської політехніки
Фото з конференції

26–29 червня 2023 року на базі Сілезької Політехніки (м. Глівіце, Польща) відбулася XXI Польська контрольна конференція (XXI Polish Control Conference). Серед учасників конференції були також представниці Національного університету «Львівська політехніка», зокрема к.т.н., доцентка кафедри транспортних технологій Інституту механічної інженерії та транспорту Христина Барвінська.

Учасники брали участь у пленарних та секційних засіданнях, дискусіях, презентували свої напрацювання. Христина Барвінська доповідала за темою своєї публікації «Аналіз впливу європейської політики на розвиток сталої мобільності в містах України» (Analysis of the impact of EU policy on the development of Sustainable mobility in Ukrainian cities). Матеріали конференції опубліковано у виданні Springer.

Крім наукової складової, організатори дали можливість поспілкуватися в неформальній обстановці, познайомитися з науковцями з інших університетів України, Європи та світу. Учасники конференції ознайомились з цікавими історичними місцями регіону: історичною срібною копальнею у Тарновських Гурах – унікальним об’єктом у світі, занесеним до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО; щоглою радіостанції Глівіце – місцем початку Другої світової війни (найвища дерев’яна конструкція Європи заввишки 111 м), а також відвідали фірми-спонсори цієї події.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції