Представниці кафедри туризму взяли участь у міжнародному вебінарі Ukraine War and Tourism Industry

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фрагмент афіші вебінару

6 вересня 2022 року викладачі кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Марія Лущик та Ярослава Москвяк взяли участь у міжнародному вебінарі «Роль та місце туризму під час конфліктів та воєн» (Ukraine War and Tourism Industry).

Як зазначила, голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів, світ має приклади післявоєнного відновлення туристичної галузі низки країн, де відродження і становлення туріндустрії розпочалося або під час військових дій, або після їхнього закінчення. Тож нинішню увагу до України з боку практично всього світу важливо використовувати з користю.

Світові експерти туристичної індустрії Великобританії, США, Бельгії, Франції, Сербії, Єгипту, Бангладешу та інших обговорили, що робиться і що ще варто робити вже зараз для відновлення України після війни. Неодноразово наголошували на важливості туристичних санкцій і туристичної ізоляції країни-агресора.

Українці вдячні світовій спільноті за інтерес до наших туристичних реалій та солідарність зі звитяжною боротьбою українського народу!