Представниці Інституту архітектури та дизайну провели у Стрийському парку ще одну відкриту лекцію

Центр архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова Вежа»
фото представниць кафедри дизайну архітектурного середовища Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Ганни Ткачук і Габріелли Вакарової.

У Стрийському парку відбулася ще одна відкрита лекція на свіжому повітрі, організована Центром архітектури, дизайну та урбаністики «Порохова Вежа». Тема – «Стрийський парк: Сучасні тенденції проєктування дитячих центрів».

Лекцію підготували і прочитали представниці кафедри дизайну архітектурного середовища Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова.

Світлини з лекції – у фотогалереї.

Нагадаємо, раніше лекцію «Стрийський парк: Минуле, сучасне і майбутнє» прочитав Володимир Дідик, старший викладач кафедри містобудування ІАРД.

Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова прочитали відкриту лекцію в Стрийському парку Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова прочитали відкриту лекцію в Стрийському парку Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова прочитали відкриту лекцію в Стрийському парку Ганна Ткачук і Габріелла Вакарова прочитали відкриту лекцію в Стрийському парку