Представники Університету взяли участь у семінарі організаторів та викладачів проєкту «Норвегія-Україна»

Тетяна Шаповалова, кафедра соціології та соціальної роботи
Фото із семінару

Представники Національного університету «Львівська політехніка» Тетяна Шаповалова, Назар Подольчак і Віталій Рисін взяли участь у науково-методологічному семінарі організаторів та викладачів проєкту «Норвегія-Україна» на тему «Соціальна та професійна адаптація учасників проєкту «Норвегія-Україна» за освітньою програмою «Підприємництво», що відбувся 26–29 червня 2021 року в Буковелі.

Під час заходу Назар Подольчак поділився досвідом викладання стартапів для військовослужбовців, учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, а Віталій Рисін розповів про специфіку ознайомлення слухачів проєкту з особливостям фінансування підприємницьких проектів, що викликало інтерес із боку інших учасників семінару.

Презентації досвіду всіх учасників семінару, які представляли інші українські університети, був яскравим і неоціненним, що надихнуло на нові звершення.

Щира подяка Міжнародному фонду соціальної адаптації та Західноукраїнському національному університету за організацію такого цікавого і водночас важливого заходу.

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару