Представники Університету пройшли навчання у Школі органів студентського самоврядування

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото зі Школи

27 серпня 2023 року завершила роботу Школа органів студентського самоврядування. Організувала захід благодійна організація «Українська студентська ліга» за підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини».

Навчання у Школі пройшли 80 представників органів студентського самоврядування Львівської області. Це студенти Національного університету «Львівська політехніка», Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного лісотехнічного університету України та Львівського торговельно-економічного університету.

У межах Школи молодь Львівщини отримала чудову нагоду навчитись ефективно працювати в команді, розробляти й реалізовувати проєкти, а також відчути відповідальність за свою громаду. Також під час Школи учасники мали змогу глибше пізнати розуміння впливу засобів масової інформації та ефективних стратегій комунікації на суспільство, а також ознайомитися з ключовими аспектами юридичних питань у сфері освіти та самоврядування. Навчались студенти і методикам впровадження змін у правила та норми функціонування органів студентського самоврядування.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.