Львівські політехніки презентували гідрогелеві пов’язки на Міжнародній медичній виставці Public Health 2023

Технопарк Львівської політехніки
Фото з виставки

З 29 до 31 березня 2023 року в Києві відбувалася спеціалізована 31-а Міжнародна медична виставка Public Health 2023. Ця подія об’єднала провідних експертів та спеціалістів з різних галузей медицини для обговорення актуальних проблем і нових тенденцій у галузі охорони здоров’я, зокрема в умовах війни.

Для презентування передових розробок Національного університету «Львівська політехніка» в галузі охорони здоров’я – гідрогелевих пов’язок AQUIOR – у роботі виставки взяли участь науковий керівник проєкту, професор кафедри органічної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Володимир Самарик і директор Технопарку Університету Андрій Стояновський. Представники Львівської політехніки наочно продемонстрували увесь асортимент гідрогелевих пов’язок та окреслили ключові переваги цієї розробки порівняно з наявними на ринку аналогами.

Також Володимир Самарик та Андрій Стояновський провели низку зустрічей щодо можливості й доцільності застосування гідрогелевих пов’язок для потреб тактичної медицини, зокрема стосовно укомплектування ними військових медиків, та погодили напрями ділового партнерства з учасниками ринку послуг у сфері охорони здоров’я.

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки