Представники Української закордонної школи імені Лесі Українки в Неаполі були гостями МІОК Львівської політехніки

МІОК Львівської політехніки
зустріч україністів

10 серпня 2017 року відбулася зустріч україністів Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» з представниками Української закордонної школи імені Лесі Українки в Неаполі. До МІОКу завітали Ольга Кобринович, директор та вчитель підготовчої групи, та Оксана Гапало, заступник директора з навчальної роботи.

Під час зустрічі гості розповіли про особливості організації навчального процесу в суботній школі, яка, до слова, функціонує вже понад 13 років. Важливим було обговорення апробації навчальних матеріалів для дітей, створених працівниками Інституту й розроблених у рамках проекту «Українським суботнім та недільним школам діаспори».

Варто зазначити, що це не перше знайомство із вчителями Української закордонної школи імені Лесі Українки. Співпрацюючи з педагогами цієї школи Італії, україністи МІОКу провели освітній інтернет-семінар, продовженням якого будуть онлайн-зустрічі восени. Вдячні за співпрацю та збереження української мови і культури за межами України!