Представники Nestlé Business Services Lviv провели воркшоп для студентів кафедри фінансів

Кафедра фінансів Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-заходу

16 листопада представники Nestlé Business Services Lviv (NBS Lviv) Галина Кадикало, Василина Литвин, Аліна Ковач, Оксана Масовець та Вікторія Довганик провели воркшоп «Стратегія централізації бізнесу як інструмент оптимізації доходів і витрат» для здобувачів освітніх програм «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти Львівської політехніки.

Студенти дізнались про особливості роботи в Nestlé Business Services Lviv, стажування, вакансії, основні вимоги до кандидатів, також виконали практичне завдання – аналізування результатів впровадження стратегії централізації бізнесу для оптимізації доходів і витрат корпорацій.

Результатом проведеного заходу буде можливість отримати запрошення на розмову з рекрутером і керівником команди для стажування та працевлаштування після виконання завдань, які були надіслані на електронні адреси студентів.

Можливість взяти участь у виконанні практичних завданнях від потенційних роботодавців та зрозуміти, де застосувати отриманні знання на практиці, є цінним досвідом для студентів-фінансистів.

Кафедра фінансів вдячна колегам із Nestle Business Services Lviv!

Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу Скріншот з онлайн-заходу