Представники НДЦ «Демос» у складі делегації львівських політехніків пройшли наукове стажування в Німеччині

Науково-дослідний центр «Демос» Львівської політехніки
Фото зі стажування в Німеччині

Нещодавно відбулося міжнародне наукове стажування цілої команди викладачів та студентів Національного університету «Львівська політехніка» (представників ІАДУ, ІНЕМ, ІППО, ІКНІ) в Тюрингії (Німеччина). Захід був організований на запрошення керівництва компанії FAV Service gGmbH (м. Ерфурт, керівник Хайко Шулер) і проходив із 17 по 24 серпня 2024 року. Тема стажування – «Державне управління у Німеччині. Дуальне навчання».

З українського боку поїздка відбулася під патронатом керівництва Національного університету «Львівська політехніка», зокрема в особі проректора з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Романа Коржа. Організаційне забезпечення реалізував керівник Німецько-українського центру Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку доцент Денис Новінський.

Стажування стало особливою подією для його учасників як реальна форма підвищення рівня професійної підготовки, проведення дослідницької діяльності, опанування новітніми технологіями тощо. Воно також відкрило нові горизонти тематики досліджень для команди Науково-дослідний центр соціальної й демографічної політики та управління «Демос».

Докладніше – у доданому файлі.

Фото зі стажування в Німеччині Фото зі стажування в Німеччині Фото зі стажування в Німеччині Фото зі стажування в Німеччині Фото зі стажування в Німеччині