Представники науково-дослідної частини Львівської політехніки провели тренінг у межах проєкту UniTECH

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-тренінгу

Роман Небесний, начальник Науково-дослідної частини, та Олена Лукачук, наукова співробітниця групи комерціалізації наукових досліджень Львівської політехніки, 7 червня 2023 року провели тренінг на тему «Інновації та трансфер технологій в академічному середовищі: міжнародні програми, інструменти підтримки та кейси співпраці університетів і бізнесу» для слухачів з Університету.

Тренери розглянули питання трансферу технологій у світі, а також розповіли про досвід у цьому питанні Львівської політехніки. Крім того, представники адміністрації Університету розказали про особливості формування інноваційної корпоративної культури у Львівській політехніці.

Лекцію було прочитано в межах курсу підвищення кваліфікації «Весняна школа «Європейський досвід трансферу технологій», яка реалізується в рамках проєкту European technology transfer for Ukrainian universities (UniTECH – 101047891 – GAP-101047891) за програмою Jean Monnet Chairs.

Проєкт реалізовуватимуть у Львівській політехніці на кафедрі менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту та кафедрі адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку впродовж трьох років – з 01.02.2022 до 31.01.2025.

Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу Скріншот з онлайн-тренінгу