Представники Львівської політехніки взяли участь у Тижні Еразмус+ у Франції

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото із заходу у Франції

З 24 до 28 квітня 2023 року на запрошення Вищої інженерної школи JUNIA ISEN у місті Лілль (Франція) перебували працівники Національного університету «Львівська політехніка» – директор Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Василь Лозинський та завідувач кафедри спеціалізованих комп’ютерних систем Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології Роман Кочан.

Візит відбувся у рамках проєкту Erasmus Plus International Credit Mobility (напрям діяльності – KA 107) і включав навчальні модулі та зустрічі викладачів. Додатково відбулись екскурсії у навчально-наукові лабораторії приймаючого закладу, обмін досвідом із колегами з Боснії та Герцеговини, Бельгії, Албанії, Тайланду, Тайваню, Лівану, Йорданії, Індії, Кенії, Гани, Фінляндії, Німеччини, Угорщини, Литви, Польщі, Португалії, Румунії, Іспанії, Азербайджану, Грузії і Туреччини.

Учасники домовилися створити спільну групу в соціальній мережі для обміну досвідом і подальшої співпраці – написання спільних проєктів та підписання угод щодо програм обміну здобувачами вищої освіти між університетами різних країн.

Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції Фото із заходу у Франції