Представники кафедри туризму ІСТР взяли участь у воркшопі в Сучавському університеті імені Штефана чел Маре

Кафедра туризму Львівської політехніки
Фото з відвідин Румунії

Задля розширення співпраці викладачі кафедри туризму Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола – професор Андрій Теребух, доцентка Мар’яна Сеньків і асистентка Мирослава Габа – 7–11 червня відвідали Сучавський університет імені Штефана чел Маре (Румунія), де взяли участь у міжнародному воркшопі з написання європейського проєкту. Організували захід представники Сучавського університету на чолі з проректором з міжнародних відносин професором Штефаном Пуричем.

У воркшопі, що відбувся англійською мовою, взяли участь викладачі ще одного українського ЗВО – Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а також німецького – Університету міста Гайзенхайма.

Учасники воркшопу обговорили спільні освітні та наукові інтереси, окреслили кроки дальшої співпраці. У вільний час вони відвідали церкви зі списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, що в місті Сучава та селі Воронець, а також Тронну фортецю і Музей буковинського села у Сучаві.

Львівська делегація поєднала цю поїздку з візитом до Чернівецького університету, де поспілкувалася з керівником відділу міжнародних зв’язків Сергієм Луканюком.

Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії Фото з відвідин Румунії