Представники кафедри ЦПП взяли участь у роботі міжнародної конференції з екологічної безпеки

Кафедра ЦПП Львівської політехніки
учасники конференції

Професор кафедри цивільного права та процесу, д.ю.н. І.О. Личенко, доцент кафедри, к.ю.н О.І. Баїк та асистент кафедри, к.ю.н. У.П. Бобко взяли участь у роботі ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції «Екологічна безпека як основа сталого розвитку суспільства. Європейський досвід і перспективи», яка проходила у м. Львові 14 вересня 2018 року.

Конференцію організував Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Загалом у конференції взяли участь понад 100 учених, курсантів, студентів та науково-педагогічних працівників із 20 навчальних закладів та громадських організацій екологічного напряму.

Мета конференції – консолідація наукових здобутків українських та закордонних вчених у галузях екологічної та техногенної безпеки природних територій, девастованих ландшафтів, промислових об’єктів і транспорту, біоіндикації та біотехнологій, інноваційних систем водопостачання і водовідведення, природоохоронних технологій, енергетичної ощадності, міжнародного співробітництва з метою розроблення та впровадження заходів підвищення екологічної безпеки довкілля.

учасники конференції учасники конференції учасники конференції