Представники кафедри теорії права та конституціоналізму провели профорієнтаційну зустріч зі школярами

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-зустрічі

11 листопада 2021 року у рамках профорієнтаційної роботи представники кафедри теорії права та конституціоналізму Національного університету «Львівська політехніка» провели онлайн-зустріч зі старшокласниками.

Завідувач кафедри теорії права та конституціоналізму Віталій Ковальчук розповів школярам про спеціальності, які можна отримати в Інституті права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки, доступно проінформував про можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

До спілкування із учнівською молоддю також долучилася професорка кафедри Богдана Мельниченко, яка підкреслила важливість спеціальності «Право», а один з кращих випускників бакалаврату, а нині – один з кращих студентів ІІ курсу магістратури Михайло Пенцак розповів про особливості та переваги навчання за цією спеціальністю.

Підсумком проведеної роботи стала зацікавленість школярів щодо перспективи навчання.

Щира подяка за співпрацю та проведення профорієнтаційного заходу класним керівникам Даниїлі Ладизі та Оксані Довганюк із середньої загальноосвітньої школи № 96 м. Львова!