Представники кафедри КПП отримали сертифікати випускників Весняної школи «Вступ до німецького права»

Кафедра кримінального права і процесу Львівської політехніки
Фрагмент сертифіката Костянтина Марисюка

10 квітня 2021 року відбулось урочисте вручення сертифікатів випускникам Весняної школи «Вступ до німецького права», яка цього року проходила в онлайн-режимі з15 до 19 березня. Серед випускників – і викладачі кафедри кримінального права і процесу Національного університету «Львівська політехніка»: доктор юридичних наук, професор Костянтин Марисюк і кандидат юридичних наук Наталія Слотвінська.

Весняну школу «Вступ до німецького права» було організовано Німецько-українським об’єднанням юристів (Deutsch-Ukrainische Juristenvereinigung E.V.) за підтримки Вісбаденського інституту права та економіки (Федеративна Республіка Німеччина).

Серед тем, презентованих спікерами, можна виокремити «Вступ до німецького права, методологія» (д-р Райнер Ведд, професор економічного права у Вісбаденській бізнес-школі та член Вісбаденського інституту права та економікии), «Конституційне та адміністративне право» (професор Miхаель Хакенберг, професор німецького та міжнародного господарського права в Університеті прикладних наук м. Тріра), «Кримінальне та кримінально-процесуальне право» (професор Райнер Бiрке, адвокат та фаховий адвокат з кримінального права, працює в кримінально-правовому агенстві Wessing & Partner у м. Дюссельдорфі), «Податкове право» (професор Райнер Хартманн, заступник голови Комітету справедливої економіки Вісбаденської торгово-промислової палати) та інші.

Вітаємо колег з черговим науковим досягненням і бажаємо подальших звершень!

Сертифікат Костянтина Марисюка Сертифікат Наталії Слотвінської